Mitä on meikkien Depottaaminen?

Löydät valikoimastamme alamme parhaat tuotteet meikkien depottaamiseen! Tässä uutinen, mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa!

Meikkien Depottaaminen (sanalle on hankala löytää suomenkielistä versiota) on meikkipakin tiivistämistä pienempään ja kevyempään muotoon, eli kosmetiikan siirtämistä niiden alkuperäispakkauksista pienempiin, tätä varten tarkoitettuihin purkkeihin, pulloihin ja paletteihin.

Tämän kaiken tarkoituksena on helpottaa tuotteiden pitämistä järjestyksessä ja sen lisäksi se säästää aikaa, tilaa ja hermoja! Meillä kaikilla on varmasti myös luomiväripaletteja, joista käytämme vain muutamaa sävyä ja loput kulkevat turhaan mukana. Voit nyt koota omat lempparisi magneettipaletteihin ja luoda omat kompaktimmat valikoimat! Valikoimastamme löydät myös muotit ja Repair -nesteet, joiden avulla korjaat rikkimenneet tuotteet tai pakkaat jauhemaiset tuotteet ja irtoglitterit helpomminkäytettävään muotoon. Voit myös näiden tuotteiden avulla luoda puuterimaisista tuotteista sekoittamalla kokonaan uusia sävyjä!

Olemme valinneet kauppamme valikoimaan alamme laadukkaimmat, depottaukseen erikoistuneet sarjat ja jos sinulla tulee kysyttävää, vastaamme mielellämme!

Gift card