EcoSparkles

  Browse categories

EcoSparkles -sarjan valikoimaan kuuluu biohajoavat glitterit sekä ekologinen glitterliima. Biohajoava glitter on syntynyt tarpeesta vähentää mikromuovien käyttöä. Tavallinen glitter on mikromuovia, joka luokitellaan ongelmajätteeksi ja on mm. yksi yleisimpiä vesistöjemme saastuttajia.

EcoSparkles Biohajoava Glitter on valmistettu kasviperäisestä sellulossasta, joka on peräisin GMO-vapaasta europpalaisesta eucalyptus-puusta. Ekoglitterin väripigmentit saadaan luonnonmukaisista ainesosista ja heijastavuus on alumiinista, joka on samoin luonnon oma ainesosa maaperästämme. Alumiini on täysin turvallinen ainesosa glitterissä silloin, kun siinä ei ole myrkyllisiä väriaineita käytetty.

Biohajoava glitter on ympäristölle ystävällinen, koska se hajoaa täysin luonnossa 3-6 kuukaudessa riippuen olosuhteista, kuten kosteudesta ja lämpötilasta.

Ekoglitterit tuntuvat iholla pehmeiltä ja niiden heijastavuus on yhtä kimalteleva kuin muidenkin glittereiden. Suosittelemme niiden kiinnittämiseen EcoSparkles ekoliimaa, jonka löydät myös valikoimastamme. Glittereiden värivalikoima on kaupassamme laaja - löydät myös paljon valmiita värisekoituksia, mutta voit sekoittaa glittereitä itsekin keskenään luodaksesi juuri sinulle mieleisen sekoituksen. EcoSparkles -glitterit ovat pakattu biohajoavaan pakkaukseen tai lasipurkkiin (riippuen tuotteesta) ja löydät valikoimastamme myös glitterien täyttöpussit!

Showing products 1-17 / 17

Gift card